Natječaj: Pušenje odbaci, lovu nabaci


Natjecaj A4_2018

 

Zavod već četvrtu godinu zaredom raspisuje natječaj za punoljetne višegodišnje pusace koji žele prestati pušiti.

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), sa prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši sa prvim danom korizme 14.02.2018., a zaključno sa 16.03.2018. godine.

Natječaj će biti otvoren od 1. veljače 2018. do uključivo 13. veljače 2018. godine. Sve zainteresirane osobe mogu se prijaviti od 1.-13. veljače u Službi za javno zdravstvo, ZJZ,

Županijska 9 u terminima:
– ponedjeljak od 11 do 13 sati,
– srijedom i petkom od 08 do 10 sati,
– četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.
Sve prijave nakon 13. veljače neće biti prihvaćene.

Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa “stažom” od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.
Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirana je 21. ožujka 2018. Pobjednik natječaja biti će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 (tri tisuće) kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 (sedam stotina i pedeset) kuna svaki.

Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško- slavonske županije, Županijska 9. u Požegi, ponedjeljak od 11 do 13 sati, te srijedom i petkom od 08 do 10 sati, četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Za osobe sa područja Pakraca i Lipika, molimo obratite se na niže navedene telefonske brojeve zbog daljnjih uputa.
Za više informacija molimo obratite se na telefone: 0800-200- 069 i 034/311-563.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Other news

 • Čaj za malog zmaja

  Čaj za malog zmaja

  S obzirom na pozitivne rezultate i velik odaziv građana prethodnih šest godina, zajedničkim smo snagama i ove godine odlučili pokrenuti javnozdravstvenu humanitarnu akciju „Čaj za malog zmaja“. Već pomalo tradicionalno, humanitarna se akcija „Čaj za malog zmaja“ održava svakoga prosinca, ove godine od 4. prosinca do kraja godine, odnosno do 31. prosinca 2023. godine. Ostatak […]

 • Info linija za ovisnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

  Info linija za ovisnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

  Info linija za ovisnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

 • Program – Rak debelog crijeva

  Program – Rak debelog crijeva

  Program – Rak debelog crijeva