Zavod za javno zdravstvo Požega (ZJZ Požega) posvećen je zaštiti vaše privatnosti i sigurnosti vaših osobnih podataka. Svi osobni podaci koje nam pružite putem naše web stranice ili putem drugih komunikacijskih kanala obrađivat će se s najvećom pažnjom i poštovanjem.

Vaši osobni podaci, kao što su ime, adresa e-pošte i telefonski broj, koristit će se isključivo u svrhu pružanja informacija o našim uslugama, događajima i relevantnim temama te za odgovor na vaše upite i zahtjeve.

ZJZ Požega neće dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama bez vaše izričite suglasnosti, osim u slučajevima kada je to nužno radi zakonskih obveza ili pravnih zahtjeva.

Vaša privatnost je od izuzetne važnosti za nas. Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva u vezi s obradom vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na adresu szop@zjz-pozega.hr.

 

PRAVA KORISNIKA:

  1. Pravo na pristup: Korisnici imaju pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima koje organizacija obrađuje i dobiti informacije o načinu i svrsi obrade tih podataka.
  2. Pravo na ispravak: Ako su osobni podaci netočni ili nepotpuni, korisnici imaju pravo zatražiti ispravak ili dopunu tih podataka.
  3. Pravo na brisanje: Korisnici imaju pravo zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ako više nisu potrebni za svrhu za koju su prikupljeni ili ako su podaci obrađeni nezakonito.
  4. Pravo na ograničenje obrade: Korisnici mogu zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka u određenim situacijama, primjerice ako osporavaju točnost podataka ili ako je obrada nezakonita.
  5. Pravo na prenosivost podataka: U određenim situacijama, korisnici imaju pravo primati osobne podatke koje su nam dostavili u strukturiranom, uobičajeno korištenom i strojno čitljivom formatu te prenijeti te podatke drugoj organizaciji.
  6. Pravo na prigovor: Korisnici mogu prigovoriti obradi svojih osobnih podataka u određenim situacijama, kao što su obrada za izravni marketing ili ako smatraju da je obrada nezakonita.
  7. Pravo na povlačenje privole: Ako je obrada osobnih podataka temeljena na privoli korisnika, korisnici imaju pravo povući tu privolu u bilo kojem trenutku, pri čemu se obrada podataka temeljena na toj privoli neće smatrati zakonitom nakon povlačenja.
  8. Pravo na pritužbu nadzornom tijelu: Korisnici imaju pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka o privatnosti ako smatraju da obrada njihovih osobnih podataka krši propise o zaštiti podataka.

 

Zahtjevi: