Županijska ulica 9,
Požega
MILENIJSKA FOTOFRAFIJA RUŽIČASTE VRPCE 2019.

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv raka dojke

Savez udruga protiv raka dojke, Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije i

Liga protiv raka Požega i
pozivaju Vas na snimanje

MILENIJSKA FOTOFRAFIJA RUŽIČASTE VRPCE 2019.
u subotu, 12. listopada u 12 sati u Požegi na Trgu sv. Terezije Avilske

PROGRAM ZA UDRUGE

Vrijeme i mjesto polaska u Požegu te polaska iz Požege odredit će svaka Udruga za sebe Autobusi se mogu parkirati na stari Autobusni kolodvor (Osječka ulica), Njemačka ulica biti će rezervirano 9:00-10:00 dolazak u Požegu, okupljanje na Trgu sv. Terezije Avilske , na štandovima u ulici Dragutina Lermana će se preuzimati majice, voditelji puta svake udruge će se javiti volonterima, predati skupljene priloge i preuzeti majice za svoje članove.

10:00-11:00 stručni dio s konferencijom za medije održat će se u dvorani Hrvatske gospodarske komore Vukovarska ulica 6 (dvorana ima 300 mjesta), očekuje se dolazak sudionika iz udruga u dvoranu i to po 5 predstavnika svake udruge.

11:00-12:00 okupljanje na Trgu sv. Terezije Avilske, formiranje vrpce i snimanje

13:30-16:30 druženje i ručak u Restoranu „Krčma kod Gavrana“ u Grabarju ( 20 minuta vožnje od Požege)

Na Trgu (u ulici Dragutina Lermana) će na vidljivom mjestu biti štandovi s koji će dijeliti majice. Voditeljice puta iz svake Udruge preuzimaju za svoju Udrugu dogovoreni broj majica i predaju ukupan iznos prilog za sve preuzete majice. Donacija za jednu majicu iznosi 20,00 kn, a cijena ručka je 50,00 kn. Preporučamo voditeljicama puta da novac prikupe ranije. U restoranu možete dogovoriti da li želite R1 račun. Za sva pitanja obratite se Vašoj voditeljici putovanja u autobusu ili volonterima na štandu.

Voditelji putovanja se za dodatne informacije mogu javiti u tajništvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije gospođi Jeleni Šimašek na kontakte: e-mail: tajnistvo@zjz-pozega.hr, tel: 034/311 550.

Preporučamo da kontakte voditelja putovanja dostavite gospođi Jeleni Šimašek.
Molimo Vas pridržavajte se vremenskog rasporeda.
Želimo vam ugodan boravak u Požegi!

milenijska_plakat
Copyright © 2023. Zavod Za Javno Zdravstvo - Požeško-slavonske županije. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Zavoda.