Cijepljenje protiv Covid-19 bolesti od 12.09.2022. godine


 

Cijepljenje protiv Covid-19 bolesti od 12.09.2022. godine

Zavod za javno zdravstvo Pozesko-slavonske županije poziva sve zainteresirane stanovnike Pozesko-slavonske županije na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja.

Cijepljenje se provodi cjepivom proizvodača Moderna, Janssen i Pfizer.

Na cijepljenje je potrebno ponijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu. Kod dolaska na drugu i treću dozu cijepljenja, ponijeti i potvrdu o primitku prethodnih doza cjepiva.

 

Svi zainteresirani za cijepljenje neka se jave svom obiteljskom liječniku radi organizacije cijepljenje.

 

Cijepljenje je moguće obaviti i u Zavodu za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije prema sljedećem rasporedu:

 • Požega (Županijska 9, ambulanta Službe za epidemiologiju) ponedjeljak, srijeda i petak 12 – 14 sati

 

 • Pakrac (Bolnička 68, ambulanta Službe za epidemiologiju u zgradi Doma zdravlja) utorak i četvrtak 10 – 12 sati

 

Za dolazak na cijepljenje u Zavod nije potrebna prethodna najava.

 

Sukladno preporukama HZJZ-a posebno se preporučuje cijepljenje starijim i kroničnim bolesnicima, te djeca i mladi koji zbog kroničnih bolesti iii terapije imaju povećan rizik od težih oblika bolesti COVID-19.

 

Cijepljenje se preporučuje i djeci i mladima koji dijele kućanstvo s osobama koje boluju od kroničnih bolesti, a koje uvećavaju rizik za razvoj težih oblika bolesti COVID-19.

 

Preporučuje se cijepljenje protiv bolesti COVID-19 i za djecu koja dugotrajnije borave u različitim oblicima kolektivnog smještaja, koji uključuje noćenje.

 

 

 

S poštovanjem,

 

RAVNATELJ:

Mato Matijević dr. met. vet.
uni.mag.teriogenologije

 

Cijepljenje protiv Covid-19 bolesti od 12.09.2022. godine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Other news

 • Oglas za posao – stručni suradnik u DDD-u

  Oglas za posao – stručni suradnik u DDD-u

  „Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije objavljuje O G L A S za prijem u radni odnos 4 (četiri) STRUČNA SURADNIKA U DDD-U, na određeno vrijeme. Uvjeti: ­ završena srednja škola – smjer: med. sestra/tehničar, sanitarni, veterinarski ili poljoprivredni tehničar/tehničarka ­ vozačka dozvola „B“ kategorije. Molbe dostaviti u roku 8 dana od dana objave natječaja […]

 • Pravilnik o radu

  Pravilnik o radu

  Ovim Pravilnikom o radu uređuju se radni odnosi u Zavodu za javno zdravstvo Požeško – slavonske županije, te klikom na link ispod teksta možete dobiti više informacija Pravilnik o radu

 • Čaj za malog zmaja

  Čaj za malog zmaja

  S obzirom na pozitivne rezultate i velik odaziv građana prethodnih šest godina, zajedničkim smo snagama i ove godine odlučili pokrenuti javnozdravstvenu humanitarnu akciju „Čaj za malog zmaja“. Već pomalo tradicionalno, humanitarna se akcija „Čaj za malog zmaja“ održava svakoga prosinca, ove godine od 4. prosinca do kraja godine, odnosno do 31. prosinca 2023. godine. Ostatak […]