OGLAS


„Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije objavljuje

OGLAS

za prijem u radni odnos:
a) 1 ANALITIČARA VSS, na neodređeno vrijeme za rad u ekološkom laboratoriju,
b) 1 POMOĆNOG RADNIKA, SSS, na neodređeno vrijeme, za rad u ekološkom lab.
c) 1 MEDICINSKA SESTRA / TEHNIČAR, SSS, na neodređeno vrijeme.

Uvjeti:
a) za analitičara VSS: završena biotehnološki fakultet – smjer medicinska kemija, 1 god. radnog iskustva u laboratoriju za ispitivanje hrane i vode.
b) za pomoćnog radnika, SSS: završena srednja škola – smjer: medicinske sestre/tehničari, sanitarni tehničari ili poljoprivredni tehničari.
c) za medicinsku sestru/tehničara, SSS: završena srednja medicinska škola, položen stručni ispit i odobrenje za samostalni rad.

Molbe dostaviti u roku 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, 34000 Požega, Županijska 9. Sve informacije na Internet adresi www.zjz-pozega.hr ili na telefon 034/311-550 svakog radnog dana od 7,00 – 14,30 sati.

Uz molbu i životopis obvezatno priložiti preslike slijedećih dokumenata:
– diplomu / svjedodžbu o završenom fakultetu / školi,
– potvrdu o položenom stručnom ispitu (za med. sestre koje su završile srednju školu u trajanju 4 god.) i odobrenje za samostalan rad izdano od komore medicinski sestra (samo za med. sestru/tehn.)
– dokaza o radnom stažu na poslovima ispitivanja vode i hrane (samo za analitičare VSS),
– rodnog lista,
– domovnice ili osobne iskaznice,
– vozačke dozvole „B“ kat (samo za pomoćnog radnika, SSS).

Preslike nije potrebno ovjeravati. Preslike se ne vraćaju. U molbi obavezno navesti: ime i prezime, točnu adresu, broj telefona i (po mogućnosti) E-mail adresu.

Zamolba i svi dokumenti moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu te, ako je potrebno, nostrificirani (ako je to određeno posebnim propisima). Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i dostaviti dokumentaciju kojom dokazuju pravo prednosti u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Preuzmi prilog: R_2019-05-03.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Other news

 • Čaj za malog zmaja

  Čaj za malog zmaja

  S obzirom na pozitivne rezultate i velik odaziv građana prethodnih šest godina, zajedničkim smo snagama i ove godine odlučili pokrenuti javnozdravstvenu humanitarnu akciju „Čaj za malog zmaja“. Već pomalo tradicionalno, humanitarna se akcija „Čaj za malog zmaja“ održava svakoga prosinca, ove godine od 4. prosinca do kraja godine, odnosno do 31. prosinca 2023. godine. Ostatak […]

 • Info linija za ovisnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

  Info linija za ovisnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

  Info linija za ovisnosti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

 • Program – Rak debelog crijeva

  Program – Rak debelog crijeva

  Program – Rak debelog crijeva