OGLAS


„Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije objavljuje

OGLAS

za prijem u radni odnos:
a) 1 ANALITIČARA VSS, na neodređeno vrijeme za rad u ekološkom laboratoriju,
b) 1 POMOĆNOG RADNIKA, SSS, na neodređeno vrijeme, za rad u ekološkom lab.
c) 1 MEDICINSKA SESTRA / TEHNIČAR, SSS, na neodređeno vrijeme.

Uvjeti:
a) za analitičara VSS: završena biotehnološki fakultet – smjer medicinska kemija, 1 god. radnog iskustva u laboratoriju za ispitivanje hrane i vode.
b) za pomoćnog radnika, SSS: završena srednja škola – smjer: medicinske sestre/tehničari, sanitarni tehničari ili poljoprivredni tehničari.
c) za medicinsku sestru/tehničara, SSS: završena srednja medicinska škola, položen stručni ispit i odobrenje za samostalni rad.

Molbe dostaviti u roku 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, 34000 Požega, Županijska 9. Sve informacije na Internet adresi www.zjz-pozega.hr ili na telefon 034/311-550 svakog radnog dana od 7,00 – 14,30 sati.

Uz molbu i životopis obvezatno priložiti preslike slijedećih dokumenata:
– diplomu / svjedodžbu o završenom fakultetu / školi,
– potvrdu o položenom stručnom ispitu (za med. sestre koje su završile srednju školu u trajanju 4 god.) i odobrenje za samostalan rad izdano od komore medicinski sestra (samo za med. sestru/tehn.)
– dokaza o radnom stažu na poslovima ispitivanja vode i hrane (samo za analitičare VSS),
– rodnog lista,
– domovnice ili osobne iskaznice,
– vozačke dozvole „B“ kat (samo za pomoćnog radnika, SSS).

Preslike nije potrebno ovjeravati. Preslike se ne vraćaju. U molbi obavezno navesti: ime i prezime, točnu adresu, broj telefona i (po mogućnosti) E-mail adresu.

Zamolba i svi dokumenti moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu te, ako je potrebno, nostrificirani (ako je to određeno posebnim propisima). Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i dostaviti dokumentaciju kojom dokazuju pravo prednosti u odnosu na ostale kandidate pod jednakim uvjetima.

Preuzmi prilog: R_2019-05-03.pdf


Other news

  • Upozorenje vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva

    Upozorenje vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva

    Upozorenje vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva Upozoravamo građane, vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva, da svi drugi načini komunikacije osim preko zavoda za javno zdravstvo, liječnika obiteljske medicine i patronažnih sestara, nisu oni vezani uz nacionalni program te ih provode nepoznati organizatori. Građani su nas obavijestili da dobivaju pozive […]

  • Natječaj za posao u DDD-u na određeno radno vrijeme

    Natječaj za posao u DDD-u na određeno radno vrijeme

    ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE Požega, Županijska 9   Broj: 02-154/05-2024 Požega, 19.08.2024. objavljuje                                                                                NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto: Stručni suradnik u DDD, Služba za epidemiologiju, 4 izvršitelja, puno radno vrijeme Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, kandidati moraju ispunjavati i slijedeće posebne uvjete: SSS-medicinska […]

  • Oglas za posao – pripravnik

    Oglas za posao – pripravnik

    „Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije objavljuje O G L A S za prijem u radni odnos: ­ 1 (jednog) SANITARNOG TEHNIČARA, SSS – pripravnika, ­   1 (jednog) SANITARNOG INŽENJERA, VŠS – pripravnika Uvjeti: ­ završen fakultet/viša škola za sanitarnog tehničara/sanitarnog inženjera. Molbe dostaviti u roku 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama […]