Natječaj za posao u DDD-u na određeno radno vrijeme


ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO

POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Požega, Županijska 9

 

Broj: 02-154/05-2024

Požega, 19.08.2024.

objavljuje

                                                                               NATJEČAJ

za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto:

Stručni suradnik u DDD, Služba za epidemiologiju, 4 izvršitelja, puno radno vrijeme

Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, kandidati moraju ispunjavati i slijedeće posebne uvjete:

  • SSS-medicinska sestra/ tehničar, sanitarni, veterinarski ili poljoprivredni tehničar
  • vozačka dozvola B kategorije

Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

Uz pisanu prijavu za natječaj kandidat je obvezan priložiti i dostaviti:

– životopis

– presliku domovnice ili druge potvrde o državljanstvu

– presliku svjedodžbe o završenom školovanju

– presliku vozačke dozvole B kategorije

U prijavi za natječaj obavezno se navode podaci podnositelja prijave (osobno ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona, adresa elektroničke pošte). Prijava mora biti vlastoručno potpisana. Nepotpisane prijave biti će odbačene.

Preslike nije potrebno ovjeravati. Preslike se ne vraćaju.

Kandidat koji smatra da ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s odredbama relevantnih zakona, obvezan je u prijavi za natječaj pozvati se na to pravo te priložiti i dostaviti sve dokaze potrebne za ostvarivanje prava prednosti. Kandidat koji eventualno ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s odredbama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19, 84/21), uz prijavu za javni natječaj, obvezan je priložiti i dostaviti pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze iz članka 103. ranije navedenog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju popisani su na sljedećem linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s odredbama Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21), uz prijavu za javni natječaj, obvezan je priložiti i dostaviti pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze iz članka 49. ranije navedenog Zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju popisani su na sljedećem linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s odredbama Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 57/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/19), obvezan je priložiti i dostaviti pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo te dokaz o tome na koji je način prestao prethodni radni odnos.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti u skladu s odredbama Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20), obvezan je priložiti i dostaviti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave javnog natječaja u „Narodnim novinama“.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u zatvorenoj omotnici  na adresu:  Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, 34 000 Požega, Županijska 9, s obaveznom naznakom „Prijava na natječaj za zapošljavanje“ osobno ili preporučenom pošiljkom.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na ovaj natječaj.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom Natječaju.

O rezultatima ovog natječaja kandidati će biti obavješteni na propisani način i u zakonskom roku.

Prijavom na natječaj kandidati daju privolu za obradu svojih osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima previđenim pozitivnim propisima.

Zavod za javno zdravstvo pridržava si pravo poništenja ovoga natječaja, odnosno pravo ne odabrati ni jednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke.

 

                                                                                                                                             Ravnatelj:

                                                                                                                       MATO MATIJEVIĆ, dr.med.vet.,

                                                                                                                              univ.mag.teriogenologije

Natječaj u DDD-u na određeno radno vrijeme

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Other news

  • Upozorenje vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva

    Upozorenje vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva

    Upozorenje vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva Upozoravamo građane, vezano uz provedbu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva, da svi drugi načini komunikacije osim preko zavoda za javno zdravstvo, liječnika obiteljske medicine i patronažnih sestara, nisu oni vezani uz nacionalni program te ih provode nepoznati organizatori. Građani su nas obavijestili da dobivaju pozive […]

  • Natječaj za posao u DDD-u na određeno radno vrijeme

    Natječaj za posao u DDD-u na određeno radno vrijeme

    ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE Požega, Županijska 9   Broj: 02-154/05-2024 Požega, 19.08.2024. objavljuje                                                                                NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto: Stručni suradnik u DDD, Služba za epidemiologiju, 4 izvršitelja, puno radno vrijeme Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, kandidati moraju ispunjavati i slijedeće posebne uvjete: SSS-medicinska […]

  • Oglas za posao – pripravnik

    Oglas za posao – pripravnik

    „Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije objavljuje O G L A S za prijem u radni odnos: ­ 1 (jednog) SANITARNOG TEHNIČARA, SSS – pripravnika, ­   1 (jednog) SANITARNOG INŽENJERA, VŠS – pripravnika Uvjeti: ­ završen fakultet/viša škola za sanitarnog tehničara/sanitarnog inženjera. Molbe dostaviti u roku 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama […]