POZIVNO PISMO ZA SUDJELOVANJE U SNIMANJU MILENIJSKE FOTOGRAFIJE RUŽIČASTE VRPCE U POŽEGI 12.10.2019.


UDRUGAMA

Svima

POZIVNO PISMO ZA SUDJELOVANJE U SNIMANJU

MILENIJSKE FOTOGRAFIJE RUŽIČASTE VRPCE U POŽEGI 12.10.2019.

Poštovane,

Savez udruga protiv raka dojke ponovo provodi nacionalnu javnozdravstvenu akciju snimanja Milenijske ružičaste vrpce. Nakon Zagreba, Varaždina, Osijeka, Čakovca, Gospića i Dubrave (Zagrebačka županija) Milenijska fotografija ružičaste vrpce 2019. snimat će se u Požegi 12. listopada 2019. Lokalni organizatori su Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Opća županijska bolnica Požega, Liga protiv raka Požega te Klub žena liječenih na dojci.

Pozivamo Vas da organizirate dolazak Vaših članica i prijatelja Udruge u Požegu. Ova akcija je postala tradicionalna te očekujemo da će nam se, kao i dosad, u Požegi pridružiti ne samo organizacije koje su članice SURD-e nego i druge udruge koje okupljaju žene oboljele od raka dojke jer ova akcija ima cilj koji nam je svima zajednički – osvještavanje javnosti o važnosti redovitih pregleda dojki, povećanje odaziva u Nacionalni program za rano otkrivanje raka dojke i pružanje podrške oboljelima.

U Požegi će nam se pridružiti građani i vjerujemo da će i Vaša Udruga biti dio ove manifestacije. Cjeloviti program ćemo Vam dostaviti pravodobno, ali preliminarno računajte da će u Požegi započeti okupljanje udruga od 10 do 11 sati te da će uz prihvatljivu cijenu biti organiziran ručak za sve sudionice koje to budu željele. Organizatori će za simboličnu donaciju od 20,00 kn osigurati majice u kojima ćemo se snimati.

Pozivamo Vas da u ime svoje udruge potvrdite dolazak i javite okvirni broj sudionica do kraja srpnja, a najkasnije početkom rujna u tajništvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije gospođi Jeleni Šimašek na kontakte:e-mail:tajnistvo@zjz-pozega.hr, tel:034/311-550, kojoj se možete obratiti i za sva ostala pitanja.

Veselimo se susretu i druženju u Požegi. Vjerujemo da će naša akcija u imati odjeka među ženama cijele Hrvatske, a osobito u Požeško-slavonskoj županiji.

 

Pokažimo da smo jedinstvene u svom cilju promicanja prevencije kao i u borbi protiv raka dojke. Dobro došle u Požegu!

 

Uz srdačan pozdrav,

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo:                                                                         

Mr.sc.Mato Matijević,dr.med.vet.                

Predsjednica SURD-e:                                                             

Prof. Marija Strnad v.r.


Other news

  • Odluka o odabiru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na mjesto SANITARNOG INŽENJERA

    Odluka o odabiru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na mjesto SANITARNOG INŽENJERA

    Klikom na link u nastavku teksta možete vidjeti odluku o odabiru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na mjesto SANITARNOG INŽENJERA Odluka o odabiru kandidata za zasnivanje radnog odnosa na mjesto SANITARNOG INŽENJERA

  • Obavijest o neispravnosti vode

    Obavijest o neispravnosti vode

    OBAVIJEST O ODSTUPANJU OD PARAMETARA ZA PROVJERU SUKLADNOSTI U MONITORINGU VODE ZA LJUDSKU POTROŠNJU LOKALNIH VODOVODA U svrhu provođenja monitoring A dana 18.03.2024. izvršeno je uzorkovanje vode za ljudsku potrošnju od strane djelatnika Službe za zdravstvenu ekologiju, ZJZ Požeško- slavonske županije iz lokalne vodoopskrbe naselja Poljanska (općina Velika) te naselja Bešinci, Doljanovci i Podgorja (općina […]

  • Dobitnici natječaja „Pušenje odbaci, lovu nabaci“ 2024.

    Dobitnici natječaja „Pušenje odbaci, lovu nabaci“ 2024.

    Poštovani,   Želimo Vas kratko izvijestiti o dobitnicima nagrada u sklopu natječaja „Pušenje odbaci, lovu nabaci“ koji je trajao od 14.2. do 14.3.2024.   „Završen je deseti natječaj „Pušenje odbaci, lovu nabaci“ koji je proveo Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije. Zahvaljujući sredstvima Ministarstva zdravstva dobivenim kroz projekt povodom korizme imamo priliku nagraditi naše sugrađanke […]